Makita » Rólunk » Üzenet a Makita Co. Elnökétől

Makita a Facebook-on
Üzenet a Makita Co. Elnökétől


Amellett, hogy a vevő-orientált filozófiát tartjuk a legfontosabbnak, a Makita az 1915-ös működésének kezdete óta az energiáit az értékesítés utáni szolgáltatások fejlesztésének szentelte. Ez az elkötelezettség a több mint 100 éves működésünk közben semmit sem változott. Minden Makita egység legyen az értékesítés, termékfejlesztés vagy gyártás vezérelve, hogy olyan termékeket biztosítsunk a felhasználók számára amire vágynak. Ez a hozzáállás a Makita vállalat utolsó szegletében is elvárás és ez alapján lett a cég globális szinten felépítve. A fejlődésünk nem kizárólag a felhasználóiknak, de az üzleti partnereinknek és részvénytulajdonosaiknak is köszönönhető.

A növekedést olyan közösségi problémák megoldása mellett szeretnénk elérni, mint a környezetkárosítás csökkentése, amelyet az akkumulátoros gépek egyre széleskörübb alkalmazásával támogatunk amellett, hogy nemcsak kéziszerszám, hanem kerti gép gyártóvá is fejlesztük a vállalatunkat.

A belsőégésű motorok alkalmazása helyett az iparágvezető akkumulátor és elektromotor technológiáinkkal a vállalatunk elkötelezett a felhasználók számára biztonságosabb, alacsonyabb károsanyag kibocsájtású, csendesebb, kényelmesebb és alacsonyabb üzemeltetési költségű gépeket gyártani.

Az új 40V max XGT termékcsaládunkkal egyre több hagyományosan benzinmotoros gépet tudunk akkumulátoros változattal kiváltani, ezért a jövőben a már meglévő platformok mellett ez is fontos lesz számunkra. 

A COVID-19 globális járvány hatására nagyon sok felhasználó maradt otthon és a kertben tevékenykedett, ez megerősített bennünket abban, hogy az akkumulátoros kerti gépek választékát tovább kell bővítenünk. Továbbá az akkumulátoros megoldásokra az élet számos területén szükség van legyenek azok LED-es lámpák, vagy akár akkumulátoros fűtő-hűtő láda. Egy esetleges katasztróda során az akkumulátoros megoldásaink nagy segítséget jelenthetnek a korlátozott áramellátás mellett. Emellett a vállalat a globális környezetvédelem érdekében arre törekszik, hogy az eldobható műanyagok használatát folyamatosan csökkentse.

A Makita arra törekszik, hogy továbbra is olyan vállalat legyen, amely hosszú távon nélkülözhetetlen az ügyfelek számára azáltal, hogy a környezeti problémák megoldására, valamint ügyfeleink munkakörnyezetének és munkahatékonyságának javítására összpontosít.

Ahhoz, hogy bármilyen üzleti környezetben fenn tudjunk maradni, a Makita továbbra is új lehetőségek után fog kutatni, tekintettel arra, hogy a tevékenységünk az eredeti elektromos motorok értékesítése és javítását követően elektromos kéziszerszám gyártóvá alakult. A vállalat a jövőben is arra törekszik, hogy "ERŐS VÁLLALAT" legyen. Hosszútávú célunk, hogy a vállalat tevékenységén keresztül hozzájáruljon a fenntartható társadalom megteremtéséhez összhangban a menedzsment és minőségpolitikánkkal: „A Makita arra törekszik, hogy összhangban álljon a társadalommal”; „A Makita értékeli ügyfeleit”; „A Makitát következetes és proaktív módon vezetik”; és „A konzervatív vállalati kultúra értékeink betartása mellett a Makita arra ösztönzi az egyént, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen.”

 

  Szeptember 2020

Munetoshi Goto

elnök vezérigazgató

 
 
 

Hírlevél feliratkozás:

*
Felhasználási terület:

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam/megismertem.
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez ( regisztrációval, garanciával kapcsolatosan, Ajánlatokkal, Akciókkal kapcsolatban történő megkereséssel, részemre küldött Hírlevelek, Letölthető dokumentációkhoz történő hozzáféréssel kapcsolatban).

Email marketing by NeoSoft