Makita » Rólunk » Üzenet a Makita Co. Elnökétől

Makita a Facebook-on
Üzenet a Makita Co. Elnökétől


Masahiko Goto

Masahiko Goto
elnök és megbízott igazgató

 

    A Makitánál - mely egy kiterjedt nemzetközi elektromos kéziszerszámgyártó vállalat - mindig az ügyfelet tartjuk szem előtt. Célunk, hogy az otthoni kivitelezést és életkörülményeket jobbá tegyük. Továbbra is kitartunk azon célkitűzésünk mellett, hogy egy olyan globális vállalattá váljunk, amely elősegíti a társadalom jobbá tételét.

 
    Ezek alapján a négy alapelvünk:
  • „A társadalommal harmonikus kapcsolatban álló vezetői szemlélet”
  • „Az ügyfeleinkre való odafigyelés”
  • „Proaktív, megbízható vezetés”
  • „Hangsúly fektetése egy tisztességes és megbízható vállalati kultúra kialakítására, valamint arra, hogy minden egyes alkalmazottból a lehető legtöbbet hozzuk ki.” 
    Ezen alapelvek alapján a Makita cég mindent megtesz azért, hogy felhasználó- és környezetbarát termékek fejlesztése révén „erős vállalattá” váljon. Más szavakkal, a professzionális szerszámgépek területén, vezető világpiaci részesedés megszerzésével és megtartásával járulhatunk hozzá a társadalomhoz.
 

    Mindenkinek szeretnénk megköszönni a múltbeli segítségét, és a jövőben is örömmel várjuk tanácsaikat és a támogatásukat.

 

 
Masahiko Goto                  
elnök és megbízott igazgató        

Hírlevél feliratkozás:

*
Felhasználási terület:

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam/megismertem.
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez ( regisztrációval, garanciával kapcsolatosan, Ajánlatokkal, Akciókkal kapcsolatban történő megkereséssel, részemre küldött Hírlevelek, Letölthető dokumentációkhoz történő hozzáféréssel kapcsolatban).

Email marketing by NeoSoft