Makita » Rólunk » Miért Makita?

Makita a Facebook-on
Miért Makita?

 Miért Makita?

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A több mint 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés, nem kérdés többé!

De maradjunk a tényeknél! Egy Makita termék megvásárlásával Ön részese lehet a több mint 100 éves múlttal rendelkező tradíciónak, alkothat, értéket teremthet egy olyan eszközzel, amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre Önnek.  Mindezeken felül cégünk egyedülálló szolgáltatáscsomagot nyújt a vásárlóinak:

  • 3 év EXTRA garancia az elektromos kéziszerszámokra; 3 év garancia a gyártási és szerelési hibákra. Sőt, ha a meghibásodás nem garanciális, azaz ha a használati utasításban foglaltak be nem tartására vezethető vissz az ok, mi akár INGYEN, vagy nagyon kedvező áron javítjuk az első vagy akár több alkalommal (a szolgáltatás a weboldalon regisztrált gépekre érvényes)
  • végfelhasználói regisztráció; regisztrált Makita felhasználóként Ön első kézből értesül a legújabb akciókról, fejlesztésekről, online lapozhatja akciós kiadványainkat, letöltheti a gépéhez tartozó használati útmutatót vagy akár a robbantott ábrát
  • gépregisztráció; regisztrálja a gépét weboldalunkon a vásárlást követő 4 héten belül. A 3 év garancián túl Ön nemcsak ezt az egyedülálló szolgáltatást kapja, hanem a tulajdonosa lehet a negyedévente kisorsolásra kerülő értékes gépeknek és ajándékoknak. Minél több gépet regisztrál, annál nagyobb az esély a nyereményre!
Kell ennél több?
 

Hírlevél feliratkozás:

*
Felhasználási terület:

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam/megismertem.
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez ( regisztrációval, garanciával kapcsolatosan, Ajánlatokkal, Akciókkal kapcsolatban történő megkereséssel, részemre küldött Hírlevelek, Letölthető dokumentációkhoz történő hozzáféréssel kapcsolatban).

Email marketing by NeoSoft