Makita » Rólunk » Környzetvédelem

Makita a Facebook-on
Környzetvédelem
  Makita Mini 4-ütemű motorok

Magas teljesítmény és alacsony súly a standard, ha a Makita Mini 4-ütemű motorjairól van szó.

Köszönhetően az alacsony üzemanyagfogyasztásnak és zajszennyezésnek a Makita Mini 4-ütemű motorjai biztosítják az erőt anélkül, hogy számottevően károsítanánk a világot, amiben élünk.

 

Lítiumion akkumulátorok

1998-ban a Makita volt az első, aki piacra lépett a továbbfejlesztett Nikkel metál hydrid akkumulátorokkal, így már nem volt szükség a mérgező Kadmium használatára, mint korábban.

A Makita folyamatos fejleszésének köszönhetően néhány évvel ezelőtt bemutattuk a lítiumion akkukat. Ezek a termékek nemcsak rövidebb töltési időt, alacsonyabb súlyt és nagyobb teljesítményt nyújt, hanem használatukkal hozzájárulunk többek között az alacsonyabb CO2 kibocsátáshoz is.

 

Recycling - újrahasznosítás

A Makita sikeres újrahasznosítási programjának köszönhetően az elöregedett akkumulátorok sorsa biztos kézben van tartva. Leadás után minden arra alkalmas alkatrész újra feldolgozásra kerül, így biztosítva a környezetszennyezés kiküszöbölését.


Gyártás

A gyártással kapcsolatosan kompromisszumot nem ismerve határozott lépéseket tettünk, hogy minél inkább csökkentsük a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így például kiiktattuk a káros kemikáliák alkalmazását a világ minden gyáregységében. 2010-ben is teljes mértékben megfeleltünk a RoHS (Reduction of Hazardous Substance) és a WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) előírásoknak.
 

Hírlevél feliratkozás:

*
Felhasználási terület:

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam/megismertem.
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez ( regisztrációval, garanciával kapcsolatosan, Ajánlatokkal, Akciókkal kapcsolatban történő megkereséssel, részemre küldött Hírlevelek, Letölthető dokumentációkhoz történő hozzáféréssel kapcsolatban).

Email marketing by NeoSoft