Segítség » Hol vásároljak?

Makita a Facebook-on
Hol vásároljak?


 
 
Viszonteladó partnereink boltjai a következő felirat alapján könnyen felismerhetők
 


 
A Makita, mint az egyik, ha nem a legjelentősebb kéziszerszámgyártó kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a termékeink a megfelelő módon, környezetben és ami talán a legfontosabb a legnagyobb szakértelem mellett kerüljenek értékesítésre. Önnek, mint felhasználónak is érdeke, hogy az igényeinek leginkább megfelelő terméket vásárolhassa meg, hogy a vásárlás és termék használata egy kellemes élmény legyen.

A fentiek miatt mi folyamatosan teszünk azért, hogy a viszonteladó partnereink birtokában legyenek a legfrissebb információknak és annak a tudásnak, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy segítsenek Önnek kiválasztani azt a gépet amire szüksége van, illetve hogy egy esetleges problémát a lehető leggyorsabban tudjanak megoldani.

Gépeink weboldalunkon történő regisztrációja úgy lehetséges, ha azt szerződött Makita partnernél vásárolták. A regisztrált gépek nemcsak negyedévente sorsoláson vesznek részt, ahol értékes gépeket sorsolunk ki vevőink között, hanem a kötelező egy év helyett  3 év EXTRA garanciát nyújtunk, melyről az alábbi linken olvashat részletesebben.

Szerződött partnereink között cím alapján a Segítség/Partner kereső menüpontban kereshet, (http://makita.hu/index.php?pg=resellers), de könnyen felismerhetők a feltüntetett logók alapján is. Járjon Ön egy szaküzletben, vagy egy webáruházban, ha a logók valamelyikét látja biztos lehet benne hogy szakképzett, hozzáértő partnerek fogják kiszolgálni Önt!
 

 
 

Hírlevél feliratkozás:

*
Felhasználási terület:

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam/megismertem.
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez ( regisztrációval, garanciával kapcsolatosan, Ajánlatokkal, Akciókkal kapcsolatban történő megkereséssel, részemre küldött Hírlevelek, Letölthető dokumentációkhoz történő hozzáféréssel kapcsolatban).

Email marketing by NeoSoft