Makita » Rólunk » Bemutatkozunk

Makita a Facebook-on
Bemutatkozunk


        MAKITA Magyarország bemutatkozása

 
A Makita konszern világszerte több mint száz országban van jelen, többek közt gyártó, forgalmazó és szerviz tevékenységeket képviselve. Magyarországi leányvállalatát 1996-ban alapította Székesfehérváron. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára a Makita Kft. több mint 40 alkalmazottal, több száz viszonteladó partnerrel és számos akkreditált szervizpartnerrel fedi le Magyarország teljes piacát. Az évente világszerte eladott több mint 10 millió kéziszerszám és az 1000 feletti modellválaszték hátterében kiváló technológiai megoldások, folyamatos fejlesztések és kiegyensúlyozott műszaki háttér áll. Ez biztosítja számunkra a magyarországi piacvezető szerepet is. A piacon eltöltött több mint 18 év tapasztalata arra sarkall bennünket, hogy még közelebb kerüljünk Önökhöz, még pontosabban megismerjük igényeiket, ezzel is biztosítva a további sikeres együttműködést.

TÖREKVÉSEINK
Törekvéseink legfontosabb célja, hogy az Ön számára a legjobb és legmegfelelőbb minőségi termékeinket kínáljuk. Szeretnénk azok közé tartozni, akikre mindig biztosan számíthat. Igyekszünk ezt a bizalmat megőrizni és meghálálni azzal, hogy a legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakembereink javaslatát figyelembe véve mindig a leghatékonyabb minőségi termékeket választjuk ki és ajánljuk Önnek!
 
MAKITA JÖVŐKÉP
 A Makita Magyarország a jövőt tekintve is nagy célokat tűzött ki maga elé. Az új „A” kategóriás épületünkben közel 4500m²-en, jelentősen megnövekedett ügyfélszolgálattal és irodarészleggel, kibővített szervizépülettel és szellősebb, rende-zettebb raktárépülettel kívánja emelni az eddigi szolgáltatásai színvonalát. A Makita a jövőben is a tartós gazdasági siker elérésére és a piacvezetői szerep megtartására épít. Reméljük, hogy a kitűzött gazdasági célokat és a sikereket a jövőben is Önnel együtt, közösen valósíthatjuk meg. Bízunk továbbra is az együttműködésünk sikerében. BÍZZON ÖN IS Makitában!
 
DEMÓ
Lehetősége van akár a gyakorlatban is tesztelni és kipróbálni készülékeinket, ebben Horváth Péter és Törzsök Péter demós kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Igénylés esetén a honlapunkon, a letöltés menüpont alatt található „Demógép igénylő” nyomtatványt kell kitöltenie és eljuttatni hozzánk. Amennyiben kérdése lenne, kérem keresse demós kollégánkat: 
t: +36 20 522 9115 (Horváth Péter) e: demo@makita.hu
t: +36 20 298 7181 (Törzsök Péter) e: demo2@makita.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 
Ügyfélszolgálatunk gyorsan és szakszerűen nyújt segítséget műszaki probléma esetén. Készséggel állunk rendelkezésre reklamációs problémák, valamint javítással, karbantartással, szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk kapcsán is. Kérdéseivel keresse kollégáinkat.
Sulák Zoltán   t: +36 22 507 472 e: ugyfelszolgalat3@makita.hu
Horváth István  t: +36 22 507 472  e: ugyfelszolgalat1@makita.hu
 

Hírlevél feliratkozás:

*
Felhasználási terület:

Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam/megismertem.
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez ( regisztrációval, garanciával kapcsolatosan, Ajánlatokkal, Akciókkal kapcsolatban történő megkereséssel, részemre küldött Hírlevelek, Letölthető dokumentációkhoz történő hozzáféréssel kapcsolatban).

Email marketing by NeoSoft